DĚKUJEME!!!!


Z celého srdce děkujeme Marku Konečnému – Seepoint, za promo pro náš Nadační fond, které pro nás dělá zcela zdarma. Udělali nám reklamní lavičky v Ostravě a mini Tower v Krnově.
Děkujeme za pomoc!!

Hokej, dobří lidé a velká pomoc

To byla středa 28.06. 2017 ve Velkých Popovicích.
Úžasní borci z Trenink4you nás pozvali na speciální nadační trénink s Tomášem Hertlem a dalšími hokejisty, kde společně s rodiči dětí, kteří v tomto skvělém klubu trénují, věnovali peníze našemu nadačnímu fondu. Vybralo se neskutečných 90 000,- a tato celá částka bude použita na nadační příspěvek pro Aničku Juroškovou, která trpí DMO a potřebuje absolvovat  neurorehabilitační pobyt v lázních Klimkovice. Jelikož se vybrala tak velká částka, můžeme Aničce zaplatit dva tyto pobyty. Je to nádherné, protože každý pobyt je pro Aničku velkým přínosem a čím více těchto pobytů za rok, tím většího zlepšení může Anička dosáhnout.


Proto velké díky patří všem, kteří neváhali a pomohli, konkrétně strůjci celé akce Jiřímu Čumpelíkovi,T4you, hokejistům, kteří mají srdce na pravém místě (Tomáš Hertl, J. Krejčík, J. Hertl, Vl. Růžička ml., D. Pojkar, J. Stranský, T. Micka, P. Kolařík, M. Sup) a v neposlední řadě rodičům!!
Moc Vám DĚKUJEME!!!
http://www.trenink4you.cz/

https://romanaellaplacek-truephotography-.pixieset.com/t4you/